Pensioen

Een oplossing voor al uw pensioenvraagstukken

Onze dienstverlening

Pensioen is een complexe materie en continu onderhevig aan veranderende wet- en regelgeving waardoor onafhankelijke transparante advisering, bemiddeling, communicatie en begeleiding door een specialist onontbeerlijk is geworden.

GP&I Advies is deskundig en integer, geeft een passend speciaal voor u op maat gemaakt advies en biedt oplossingen voor al uw pensioenvraagstukken. Wij werken op een persoonlijke en directe manier en spelen proactief in op actuele ontwikkelingen. Zo bent u er altijd zeker van dat de pensioenregeling voldoet aan de wettelijke voorwaarden.

Pensioenadviestraject

Het volledige pensioenadviestraject bestaat uit de volgende
met elkaar verbonden fases:

  • Inventariseren;
  • Analyseren;
  • Adviseren;
  • Nazorg verlenen.

Uw belang vooropgesteld

Door onze volledig onafhankelijke positie en met onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om naast het geven van advies ook te zorgen dat de (collectieve) pensioenregeling wordt ondergebracht bij de meest geschikte pensioenuitvoerder. Wij helpen u met de onderhandeling met deze partijen om zo het beste resultaat voor u te bereiken. Wij hebben geen enkele binding met welke pensioenuitvoerder dan ook en zijn volstrekt objectief, waarbij het belang van onze cliënten altijd voorop staat.

Interne communicatie

Wij nemen ook graag de communicatie richting werknemers voor onze rekening en zorgen er in heldere taal voor dat alle “ins en outs” van de (collectieve) pensioenregeling duidelijk worden. Hierdoor zal de waardering van uw arbeidsvoorwaarden fors toenemen en voldoet u als goed werkgever aan de informatieplicht richting uw werknemers.

Geïnteresseerd in onze dienstverlening?

Graag bespreken wij met u wat GP&I Advies voor u of uw onderneming kan betekenen. Neem vrijblijvend contact op via info@gpiadvies.nl of neem direct contact op.